Autómobil és Tuning Show 2017

A 2017-es tuning show-n minden eddiginél látványosabb autóritkaságokkal jelentünk meg. Az egyik különlegesség egy eleve műalkotásnak nevezhető BMW i8 volt, amit nyomtatható karosszéria fóliával tökéletesítettünk a tulajdonos elképzelése szerint. A csíkos dizájn egy műalkotásról lett kölcsönözve az autóra, ami kifejezetten zebrás külsőt kölcsönöz az egyébként fenevad autónak. A zebracsíkok legnagyobb hazai rajongója sem tudodt távol maradni a kiállítástól. Győzike meglátta a neten terjedő fotóinkat és azonnal beleszeretett az i8-ba... 

 

Győzike az AMTS-en 

 

 

A másik autóritkaság egy Fisker Karma volt. A Fisker amerikai gyára még 2012-ben a Katrina hurrikán és néhány egyéb financiális probléma miatt csődbe ment. A természeti katasztrófában rengeteg darab megsérült, melyeket azóta is próbálnak értékesíteni, így nem könnyű az amúgy is kevés példányszámban előállított Karmákból kifogástalan állapotút találni. A sportautó egyébként az i8-hoz hasonlóan hibrid meghajtással rendelkezik. A Karma további különlegessége, hogy napkollektoros tetővel rendelkezik, így hatékonyan hasznosítja a nap erejét.

 

Fisker Karma 

A harmadik különlegesség pedig nem egy újabb autóritkaság volt, hanem legújabb fejlesztésű nyomtatható karosszéria fóliánk, a GrafiPrint AE38C. Az új légcsatornás anyag rendkívül könnyen újrapozicionálható, csúsztatható, nagyon gyorsan lehet vele dolgozni.