Bőr

Bőr hatású autófóliázás az egyediség fokmérője

A bőrhatású autófólia egyre közkedveltebb, s ez nem is csoda, ugyanis, ha valóban elegánssá és egyedivé szeretnénk varázsolni az autónkat, akkor a bőrhatású fóliázás kivételesen jó lehetőség lehet. A bőrhatású fóliát általában nem a karosszéria bevonására szokták alkalmazni, de természetesen ott is találkozhatunk vele! Leginkább a belső terek felújítására szolgál, ami lehet a műszerfal, de bármely más elem is. 

A bőrhatású wrapping fóliázást követően, olyan enteriőrt kapunk, amely valóban elegánssá és lélegzetelállítóvá teszi majd az autónkat. Alapvetően azt kell tudnunk, hogy a bőrhatású több színben és mintázatban elérhető. Vásárolhatunk teljesen élethű bőrhatású fóliát is, de a modern mintázatokból sincs hiány. A karosszériákon található fóliákhoz hasonlóan, a bőrhatású autófólia is kivételesen nagy védelmet nyújt, így az esetleges karcolódások, vagy károsodások nem terjednek majd ki az autónk eredeti felületére, csak a fóliára. Tehát, a bőrhatású wrapping fóliázás a lehető legjobb választás mindazok számára, akik egyedivé szeretnénk tenni az autóikat és minőségi, időtálló felületet szeretnének.

A bőrhatású autófólia kapcsán is kifejezetten nagy szerep jut a minőségnek. Ne higgyük azt, hogy az eredeti felületnél rosszabb minőségű a fóliázott felület, ugyanis ez tévedés. Adott esetben jóval meg is haladhatja a bőrhatású autófólia az eredeti felület minőségét, s ezt mindenképp érdemes szem előtt tartani. No és persze az ár sem mindegy, sőt! Ha azonban a bőrhatású fóliázás mellett döntünk, az olcsóbb megoldást választjuk, ez azonban nem jár együtt a minőség csökkenésével!