Karbon fólia

A dekorációs karbon fólia a műszerfalra a wrapping fólia az autó külső felületére egyre elterjedtebb és közkedveltebb már hazánkban is.

A GrafiWrap karbon autóbevonó fólia a GrafiTyp cégcsoport terméke. A 3D karbon fóliával történő autófóliázás vagy autócsomagolás napjainkban igen elterjedt, elsősorban az autók karosszériáján és belső felületein. A fólia segítségével hatásos megjelenés érhető el, használatával az autó egyedivé tehető. A GrafiWrap - autófóliázás lehetőséget biztosít akár íves elemek bevonására is és előnyösen kombinálható más színű karbon autócsomagoló fólia termékkel vagy akár a GrafiWrap - autófóliázás termékskála más fóliáival is.

A karbon fóliázás után hibátlan marad az eredeti fényezés?

Karosszéria fóliával szeretné ellátni autóját, vagy szeretné visszaállítani autója eredeti állapotát? A GrafiWrap karbon autóbevonó fóliák szakszerűen eltávolíthatóak és helyükre akár új fólia is szerelhető illetve a fólia alatt az eredeti fényezés amortizáció nélkül eredeti állapotában fog ragyogni.

A GrafiWrap karosszéria fóliázás karbon design funkcióján kívüli másik előnye a limitált kavicsvédelem. Az autót megvédi a kisebb fizikai sérülésektől, úgymint a felverődő kövek, karcolások vagy akár a téli só maró hatása. Ha sérülés következne be, elsősorban a fólia sérül és nem az autó fényezése. A fólia cseréje elhanyagolható tétel az autó akár csak egy részének újrafényezéséhez viszonyítva. A GrafiWrap autófóliázás karbon fólia sorozatban jelenleg három alapszínben található meg a kimagasló minőséget képviselő öntött technológiával készült carbon fólia, valamint elérhető fekete karbon fólia a hagyományos hengerelt technológiával készült verzióban is.

Mennyibe kerül a karbon karosszéria fóliázás?

Természetesen függ a felület méretétől. Nem mindegy, hogy csak a tükröket szeretnénk fóliáztatni vagy a teljes karosszériát. Illetve ebből világosan kövekezik, hogy az autó típusa is számít. Látogassa meg az autófóliázás árakról szóló cikkünk ha nagy vonalakban szeretne tájékozódni arról, hogy mennyi hozzávetőlegesen egy teljes karosszéria fóliázás. Amennyiben pontos árajánlatot szeretne kérni karbon fóliázásra, kérem látogasson el a a GrafiWrap kapcsolat oldalára. 

Karbon Fólia színek:

Érdeklődjön további karbon fólia színekért vagy kérjen árajánlatot a GrafiWrap karbon fóliázás budapesti képviseleténél.