Karosszériavédő fólia

 

Ismerd meg autód őrangyalát, a GrafiGuard karosszériavédő fóliákat!

A GrafiTyp karosszériavédő GrafiGuard fóliák kifejezetten a fényezés és a lámpabúrák védelmére lettek kifejlesztve a kavicsfelverődéssel és karcolásokkal szemben. A kőfelverődés elleni fóliát három típusban forgalmazzuk: GG10 - 100, GG15 - 150, GG20 - 200 mikron vastagságban. A GrafiGuard fóliák hőre lágyuló poliuretán anyagból készülnek, oldószer alapú akril ragasztó réteggel vannak ellátva. Kiváló rugalmassággal rendelkezik, felhelyezést követően gyakorlatilag észrevehetetlen.

 

Új autó vásárlása esetén kifejezetten ajánljuk a karosszériavédő fóliánkat, hiszen segítségével megőrizheted eredeti megjelenését. A legjobb védelem természetesen az, ha a teljes karosszériát ellátjuk GrafiGuard-dal, de a sérüléseknek legjobban kiszolgáltatott elemek védelme a leggyakoribb kérés ügyfeleink részéről. A GrafiGuard védett az UV sugarak által okozott fakulástól, vegyi anyagoktól és koszolódástól is. Karbantartása, tisztán tartása nem kíván kiemelt figyelmet, ugyanúgy kell kezelni, mint a normál fényezést.

 

Tesztelések jelenleg is folyamatban vannak, a fólia várható élettartama 6 év, -20°C és +70°C közötti hőmérsékleten. Ez a 6 év a közép-európai kültéri időjárási kondiciókra vonatkozik, természetesen profi kivitelező által műhelyben történő vertikális felszerelésre. A GrafiGuard eltávolítható, nem tesz kárt az autó fényezésében, ellenben az olcsóbb, ismeretlen gyártótól származó fóliák megrongálhatják a fényezést. A fényezés javításának költsége viszont semmissé teszi azt a kis hasznot amit az olcsó fólia választása hozott...

 

Válaszd a minőséget, válaszd a GrafiGuardot, a kőfelverődés elleni fóliát!