Nyomtatott

Nyomtatott dekorációval egy egyszerű járműből is szemet gyönyörködtető mozgó hirdetést varázsolhatunk, vagy csak szimplán egyedivé tehetjük azt. A GrafiPrint sorozata biztos alapot ad a tökéletes dekoráció elkészítéséhez. Több mint 50 év gyártói tapasztalat, sokoldalú felhasználhatóság, és hosszú élettartam jellemzi termékeink. Széleskörűen alkalmazható fóliáink tökéletes megoldást nyújtanak kül- és beltéren egyaránt, beleértve az extrém felhasználási területeket is, mint a vízi vagy légi jármű dekorációk készítése.

 

TÖKÉLETES NYOMTATHATÓSÁG

Nincs szükség nagy raktárkészletre a különböző technológiák miatt. A GrafiPrint anyagai tökéletesen nyomtathatóak akár Solvent, akár Latex, vagy UV technológiát használunk.

A színkezelésért több száz színprofil (ICC profil) pár kattintással elérhető, így bármilyen nyomtatóval is dolgozunk a színek azonosak maradnak.

 

KÖNNYŰ TELEPÍTHETŐSÉG

A speciális légcsatornák lehetővé teszik a gyorsabb, szebb munkát lényegesen kevesebb idő alatt. A szürke ragasztórétegnek köszönhetően tökéletesen fed. Az anyag lágysága miatt alkalmazható egyenletlen felületű és egyenletlen színű felületen is.

 

ÉLÉNK SZÍNEK TARTÓSAN

A különböző lamináló fóliák - legyen az fényes vagy matt - tökéletes védelmet nyújtanak a nyomatok számára, így nyomataink a legnagyobb biztonságban lehetnek akár 10 évig is.