Öntapadós fólia

Weboldalunk első sorban az öntapadós fólia autókon történő, autóbevonás vagy wrapping jellegű felhasználásával foglalkozik, de ez közel sem meríti ki a lehetőségek tárházát. Öntapadós fóliáink alkalmazhatóak számos más területen is, ahol akár ugyan azokat a fóliákat is használhatjuk, mint autók esetén, de egyéb lehetőségek is vannak. Az öntapadós fóliák legáltalánosabb reklámcélú felhasználása mellett hasznosíthatók számos belsőépítészeti területen is.

Bútor fóliázás öntapadós fólia segítségével

Egyre népszerűbb a bútor fóliázás vagyis az öntapadós bútortapéta használata. A fóliák segítségével felújíthatjuk vagy csak új stílust adhatunk például régi vagy megunt bútorainknak, úgymint szekrények, asztalok vagy akár polcok. A privát felhasználók esetén például közkedvelt megoldás a konyhaszekrények öntapadó fóliával történő ellátása.

 

Falfelületek dekorációja öntapadós fóliával

Faldekor nyomtatható öntapadós fóliáinkkal teljesen új megjelenést kölcsönözhet otthonának, irodájának vagy bármely falfelületnek, beleértve nem csak a sima előkészített síkfelületű falakat, de akár egy egyeletlen téglafalat is. Mivel ezek a faldekor öntapadós fóliáink nyomtathatók, így az új megjelenésnek csak a képzelet szab határt.

 

Reklámdekoráció öntapadós fóliával

Öntapadós fóliáink segítségével váltott designt több üzletlánc, ahol belső vagy külső épületelemek, berendezés vagy akár hűtőpultok, kerültek átszínezésre az új koncepció alapján.

Öntapadós fólia üzletlánc arculatváltásához.

Öntapadós fólia üvegfelületekre

Öntapadós fóliák használhatók akár üvegfelületeken is. Például a Volvo szalonok új megjelenése is több esetben dekor, fényáteresztő öntapadós fóliákkal lett biztosítva. De öntapadós fóliával készülnek a világító reklámtáblák is.

Tömegközlekedési eszközök dekorációja fóliázással

Öntapadós fóliáink segítségével újult meg számos tömegközlekedési és személyszállítási eszköz is. Például a budapesti földalatti szerelvényeinek falfelületei is így kaptak új, makulátlan megjelenést.

Autóflották fóliázása

Egyedi autódesign vagy flották feliratozásakor is öntapadós fólia felhasználásával lehetséges a kívánt megjelenés biztosítása. Ez lehet akár teljesen egyedi nyomtatott design, különböző színek kombinációja, vagy esetleg öntapadós fólia felhasználásával történő kivágott felirat vagy minta.

 

Természetesen nem csak a céges autók esetén alkalmazható különleges designnal nyomtatott öntapadós fólia, hanem sok esetben magánautókon is megjelennek egyedi elképzelések. 

 Egyedi nyomtatott öntapadós fólia Cynthia Dictatornak

 

…és utoljára, de nem utolsósorban extrém helyeken is találkozhatunk az öntapadós fólia felhasználásával, mint például vadászgépek esetén.

F16-os vadászgép dekorálása öntapadós fóliával