Rólunk

Cégünk a LLumar autóüveg fóliák forgalmazását kiegészítve és követve a piaci igényeket, megállapodást kötött a belgiumi központú Grafityp vállalattal, mely ezidáig Magyarországon nem rendelkezett képviselettel.

A Grafityp gyökerei Amszterdamból erednek ahol a Stanserij Holland cég 1945-ben került megalapításra. Mivel az amszterdami üzlethelyiség túl kicsinek bizonyult, a cég átköltözött Houthalen (Belgium) városába 1969-ben és a nevét GRAFITYP Leaders and Lettersystems-re változtatta. 1984-ben a Grafityp volt az első cég aki bemutatta a teljes egészében számítógép által vezérelt vágórendszert, melyet CSR (Computerized Signmaking Robot) névvel láttak el.

1988 után a Grafityp egyre több öntapadós fólia gyártását és forgalmazását kezdte meg Grafitack márkanéven. 1996-ban bemutatásra került a kimagasló minőséggel rendelkező öntött fólia, mely a Graficast nevet kapta.

1997 végére az öntapadós fóliák gyártása és forgalmazása olyannyira megnövekedett, hogy a plotter és szoftverfejlesztést le kellett állítani. A cég úgy határozott, hogy teljes kapacitását az öntapadós fóliák gyártására és fejlesztésére összpontosítja.

Napjainkban a Grafityp több mint 50 éves tapasztalattal büszkélkedhet a dekorációs fólia iparban, több mint 65.000 m² modern gyártási területtel.