Színváltó

Különlegesség: színváltós autófóliázás

A színváltós autófólia kapcsán sokan úgy gondolják, hogy az autó karosszériájának a színe nagyban változik, azonban ez szemszögtől függ. Nem mindegy ugyanis, hogy honnan nézzük az autót, mert minden szemszögből újabb és újabb színeket fedezhetünk fel a színváltós autófóliázást követően. 

A színváltós autófólia kaméleon fólia néven is ismert, ugyanis az autó úgy változtatja a színét, mint a kaméleon. Ez a lehetőség azok számára ajánlott, akik extrém  felületet szeretnének varázsolni az autójuk karosszériájára. A színváltós wrapping fóliázás ugyanis, teljesen egyedülálló hatást kölcsönöz a személygépjárművek számára, így ha ki szeretnénk tűnni a tömegből, akkor érdemes a színváltós autófólia mellett döntenünk. Ugyanakkor, a színváltós autófóliázás nem csak az autók esetében lehet jó lehetőség. Számtalanszor előfordul, hogy a megrendelők motorokat, vagy épp hajókat szeretnének átszínezni ezzel a módszerrel.

Ez természetesen meg is valósítható, ugyanis ahogyan általában a hasonló fóliák, úgy a színváltós autófólia is kiváló minőségű, így szinte bárhol felhasználható. Extrém esetekben még repülőgépeken is alkalmazzák ezt a megoldást, de ez természetesen a ritkábbik eset. Nem kérdéses, hogy a kaméleon fólia segítségével pillanatok alatt olyan külsőt varázsolhatunk az autónk számára, amit mindenki megcsodál majd. Persze ne feledjük el azt sem, hogy a színváltós wrapping fóliázás után az autónk eredeti fényezését is meg fogjuk védeni, így ha egyszer úgy döntenénk, hogy a régi fényezést választjuk, a színváltós autófóliát leszedhetjük, s máris visszakaphatjuk autónk régi fényezését!