Üveg fólia

AUTÓFÓLIÁZÁS | AUTÓFÓLIA | AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS | AUTÓÜVEG FÓLIA

Autófóliázás – komfort, biztonság, megjelenés

A LLumar professzionális autófóliázás segítségével az autózás nem csak komfortosabb, de biztonságosabb és stílusosabb is. Mit is nyújt az autófóliázás?

Autófóliázás – Hővédelem és fényvédelem

A LLumar autófóliázás segítségével az autó utastere hűvösebben tartható, ami nem csak az utasoknak biztosít kellemesebb utazási körülményeket, de nyáron a légkondicionálónak is alacsonyabb hőmérséklettel kell megküzdenie, amely gazdaságosabbá teszi az autózást. Mindemellett az autófóliázás során használt professzionális LLumar termékek minimum 99%-ban visszaverik a káros UV sugarakat, így hatásos védelmet biztosíthatunk nem csak az autó belső terének az öregedés és a fakulással szemben, de bőrünknek és szemünknek is, így megelőzve számos egészségi probléma kialakulását. Az autófóliázás csökkenti a vakító fény mennyiségét is, hasonlóan egy napszemüveghez, így a képernyős eszközök, mint például a navigáció is könnyebben látható

Autófóliázás – Stílus

Autófóliázás segítségével az autónak új és tetszetős megjelenés biztosítható és az üvegfelületek nem csak funkciós részei lesznek az autónak, de tetszetős és a komfortos utazást elősegítő elemei.

Autófóliázás – Biztonság

Megfelelő sötétségű autófóliázás segítségével az utastér „elzárható” a külső bámészkodók elől, valamint a csomagtérben hagyott ingóságok sem lesznek láthatók. Egy baleset esetén a biztonsági autófóliázás az összetört üvegeket egyben tartja, így csökken a sérülés lehetősége. A tolvajokkal szemben is hatásos védelmet nyújthat az autófóliázás, mivel az üveg nem hullik darabokra és az összetört, de egy darabban lévő üvegfelület továbbra is megnehezíti az autóba történő behatolást.

Autófóliázás – Minőség

A LLumar autófóliázás során használt autófólia termékek a világ vezető autófólia gyártójának az Eastman Chemical Company termékei. Minden az autófóliázás céljára kifejlesztett termék különleges karcmentes réteggel rendelkezik, így a tisztítás vagy az ablakok napi használata során az autófólia nem karcolódik. A gyártó LLumar autófóliázás esetén a kiválasztott termékcsaládtól függően akár 12 év garanciát biztosít.

Autófóliázás – Csak szabályosan

Az autófóliázás elvégzése minden esetben hivatalos autófóliázó szakműhelyben javasolt. Amennyiben az autófóliázás nem itt történik, a tulajdonos nem kap műbizonylatot, amely rendőri ellenőrzés és vizsga esetén is szükséges. Magyarországon egyedülállóan az autófóliázás után a LLumar termékek mellé jár plasztikkártyás műbizonylat, melyet a LLumar márka hivatalos forgalmazója állít ki. Az autófóliázás házi kivitelezése nem csak a jogszabályok miatt nem ajánlott, hanem a megfelelő minőség elérése érdekében. Az autófóliázás gyakorlatot és eszközöket igénylő szakma, nélküle a végeredmény esztétikailag közel kizárt, hogy megfelelő legyen. A LLumar egész országot behálózó kivitelezői csapata szívesen áll rendelkezésére autófóliázás esetén. Részletesebb információt