HíreinkEktomorf fóliázás

Ismét nálunk járt az Ektomorf zenekar frontembere, Farkas Zoli. Ezúttal egyedileg tervezett terepmintát kapott a Chrysler 300 C.

Tovább olvasom

Spitfire fóliázás

A D-nap 75. évfordulójának megemlékezésének emléket állító légibemutatóra dekoráltunk fel vadászgépeket Grafityp fóliákkal.

Tovább olvasom

Új szatén légcsatornás autófóliák

Ezúttal két új szatén hatású bevonó anyaggal jelentkezünk: szatén fekete (STx02) és szatén nardo szürke (STx86).

Tovább olvasom

Új karosszéria fólia színek

Belga gyártónk 2 új színnel rukkolt elő 2018-ra. Az egyik a matt zöld Army Green, a másik pedig egy különleges szürke, a Nardo Grey.

Tovább olvasom

GrafiWrap a Lánchíd Rádióban

A Lánchíd Rádió autós műsorának debütáló epizódja a 2017-es AMTS-t járta körbe. Bejátszásunkban a műsor részletének hanganyagát hallhatjátok.

Tovább olvasom

Autómobil és Tuning Show 2017

Az ország legnagyobb autós tuning kiállítása és show-ja. Idén élőben fóliáztunk vadonatúj nyomtatható fóliánkkal: GrafiPrint AE38C.

Tovább olvasom

Az autófóliázás ára

Milyen áron tudom lefóliáztatni az autómat? Blogunkban megtalálod a választ a kérdésre, és azt is hogy milyen tényezők befolyásolják a végső árat.

Tovább olvasom

Jubileumi Ladák GrafiWrap tetőfóliával

50. születésnapját ünnepli az AvtoVAZ, a Ladák gyártója. Ebből az alkalomból a Lada Hungary egyedi megjelenésű jubileumi szériákat kínál, variálható extrákkal.

Tovább olvasom

A Design Verseny győztese 2016-ban

Lezárult a GrafiWrap Design Verseny, melynek győztese nemzetközi figyelmet kapott. A Blancpain GT-ben versenyző #1 Audi R8 LMS viselte a győztes designt.

Tovább olvasom

GrafiWrap nyereményjáték 2016

Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerd meg a páros belépők egyikét a Blancpain GT augusztusi magyar futamára, ahol a GrafiWrap 5 Audi R8-assal lesz jelen!

Tovább olvasom

GrafiGuard karosszéria védő fólia

Sokat vártunk, sokat teszteltünk de végre megérkezett a GrafiGuard! Egy rendkívül tiszta és erős poliuretán alapanyagú karosszéria védő fóliacsalád.

Tovább olvasom

GrafiWrap nemzetközi konferencia

2016-os délkelet-európai konferenciánkat román, szerb, bosnyák, horvát, bolgár ill. magyar szakemberek részvételével rendeztük meg.

Tovább olvasom

GrafiWrap Design verseny

Tervezd meg Te a Blancpain GT Endurance Kupában versenyző Audi Club Team WRT első számú versenyautójának külsejét! Nyerj és a te designod kerül az audira!

Tovább olvasom

AMTS 2016

Összefoglaló a 2016-os Autó, Motor & Tuning Show-ról. Nagy öröm volt találkozni veletek személyesen, reméljük jól éreztétek magatokat!

Tovább olvasom

Kibővült szín-, fóliaválaszték weboldalunkon

Weboldalunkon kibővítettük a megtekinthető színeket, ill. fóliákat. Rengeteg új színes, metál, matt, karbon, dekor, bőr hatású fólia közül válogathattok.

Tovább olvasom

Autó Motor Tuning Show 2016

Tavasszal vár minden kedves érdeklődőt Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása, az Autó, Motor és Tuning Show a Hungexpón! Standunknál megismerkedhetsz a Grafiwrap új karosszéria fóliáival.

Tovább olvasom

Megérkeztek az új Grafityp GEF Ecology fóliák!

Megérkezett a kifejezetten kültéri felhasználásra kifejlesztett környezettudatos plotterfólia család. A rendkívül hajlékony és sokoldalú GrafiTyp Ecologycal Film sorozat különlegessége, hogy teljesen PVC mentes, sem lágyítókat sem klórt nem tartalmaz.

Tovább olvasom

Tour de France

A GrafiWrap támogatásával rajtolt el a LOTTO-SOUDAL csapat. Egy TOP márka és egy TOP kerékpáros csak nyerő páros lehet. Melyet André Greipel már a második szakaszon be is bizonyított.

Tovább olvasom

Cinthya Dictator új autója

Cinthya Dictator és Varga Viktor az Édes Élet sztárjai jártak nálunk nemrég egy különleges kéréssel. Leopárd mintás wrapping fóliát szerettek volna Cinthya autójára. 

Tovább olvasom

GrafiWrap karosszéria fólia és LLumar autófólia az AMTS kiállításon.

Ismét találkozhatsz a GrafiWrap autófóliázással az AMTS- en. Péntektől várunk szeretettel a Hungexpon. 

Tovább olvasom

A taxisok az autófóliázást preferálják a fényezéssel szemben.

A legtöbb taxis a taxifóliázás mellett dönt. Ezért hatalmas "túljelentkezés" várható a következő hónapokban, ahogy egyre következik az egy éves határidő vége. Legyen Ön is minősített budapesti taxis. Válassza a RAL 1023 

Tovább olvasom

FESPA 2013 az autófóliázás ipar fellegvára

Ott voltunk a FESPA kiállításon Londonban. A FESPA a digitális, szita és textilnyomás és immár a karosszéria fóliázás / autófóliázás egyik legnagyobb nyílt kiállítása.

Tovább olvasom

Taxifóliázás RAL 1023 Traffic Yellow karosszéria fóliával

A Fővárosi közgyûlés Április 9.-én elfogadta a taxi rendeletet. A taxi rendelet egységes arculatra és tarifára kötelezi a taxisokat. A taxik  Traffic Yellow (RAL1023) színe egységessé teszik az autók megjelenését. 

Tovább olvasom

F-16 vadászgép fóliázás

Sugárhajtású F-16-os vadászgép lefóliázva amelyre  2400 km/h -ás extrém sebesség és a 9G erő hat.

Tovább olvasom

Új wrapping színek érkeztek

7 újfajta szín gyártása kezdödöt meg a 100 µ -os hengerelt matt, valamint 14 új szín a fényes fólia palettára. 

Tovább olvasom